Kennismaken

Een keertje meevliegen om te ervaren wat zweefvliegen is?

We kunnen je héél veel vertellen over het zweefvliegen. Maar de enige manier om écht te ervaren wat zweefvliegen inhoudt, is je mee te nemen op één van onze kennismakingsvluchten. Op deze avond krijg je uitleg over het zweefvliegtuig, beleef je het gevoel om met een lier op te stijgen, zie je hoe de Veluwe van boven eruit ziet, glijd je soepel dankzij de krachten van de natuur van wolk naar wolk, en proef je de sfeer van deze unieke zweefvliegclub op de militaire basis van Deelen.

Wil je het eens proberen, al is het maar voor één keer? Boek via deze link een kennismakingsvlucht en maak kennis met onze gezellige club. We heten jou van harte welkom.

De duur van de vlucht is afhankelijk van de weersomstandigheden en duurt maximaal 15 minuten. Kennismakingsvluchten worden alleen door de week (meestal vrijdagavond) georganiseerd in de periode 1 mei t/m 31 augustus. De beschikbaarheid hangt af van daglicht duur en resterend aantal beschikbare vluchten op een bepaalde datum. Uw verzoek wordt met u afgestemd.

Kosten per vlucht: € 35Schrijf hier in


Let op: wil je leren vliegen, ga dan voor meer informatie naar (proef)lidmaatschap.